Lirik Lagu Dangdut Sayang

Lirik Lagu Sayang

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sik tak wanti-wanti
malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresno demi wedokan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuwat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

aku marang sliramu kok ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

percoyo omong pujamu
cintaku tetap abadi

Terbaru:

Tags: #lirik lagu sayang campursari #lirik lagu sayang jowo #lirik lagu sayang ndx aka #lirik lagu sayang shae #lirik lagu sayang via vallen versi indonesia #lirik lagu sayang via vallen versi jawa

Lirik Lagu Memeluk Angin Setia Band
Lirik Lagu Memeluk Angin Setia Band
Lirik lagu Charly setia band memeluk angin
Lirik Lagu Imeymey – Dear Mantan
Lirik Lagu Imeymey – Dear Mantan
Klik Untuk Memutar Lagu Ini Versi Karaoke
Lirik Lagu Aku Tetap Cinta By Repvblik
Lirik Lagu Aku Tetap Cinta By Repvblik
Klik Untuk Memutar Lagu Ini Versi Karaoke
Lirik Lagu Armand – hanya Kau Yang Bisa
Lirik Lagu Armand – hanya Kau Yang Bisa
Klik Untuk Memutar Lagu Ini Versi Karaoke

Top