Lirik Lagu Manuk Dadali

Lirik Lagu Daerah Manuk Dadali

Cipt. Sambas Mangundikarta

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Sukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk
Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

Saha anu bisa nyusul kana tandangna
Gandang jeung pertentang taya bandingannana
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Taya karempan kasieun leber wawanenna

Manuk Dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti Indonesia Jaya
Manuk Dadali pangkakon carana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna Bangsa di Nagara Indonesia

Terbaru:

Tags: #lagu daerah manuk dadali #lirik lagu manuk dadali dan artinya #lirik lagu manuk dadali dan notnya

Lirik Lagu Memeluk Angin Setia Band
Lirik Lagu Memeluk Angin Setia Band
Lirik lagu Charly setia band memeluk angin
Lirik Lagu Imeymey – Dear Mantan
Lirik Lagu Imeymey – Dear Mantan
Klik Untuk Memutar Lagu Ini Versi Karaoke
Lirik Lagu Aku Tetap Cinta By Repvblik
Lirik Lagu Aku Tetap Cinta By Repvblik
Klik Untuk Memutar Lagu Ini Versi Karaoke
Lirik Lagu Armand – hanya Kau Yang Bisa
Lirik Lagu Armand – hanya Kau Yang Bisa
Klik Untuk Memutar Lagu Ini Versi Karaoke

Top